Mūžiglītība

Atpakaļ
13.11.2017

Radošais zīmēšanas seminārs – praktikums

Liepājas Universitātes

Mūžizglītības nodaļa

 

 

RADOŠAIS ZĪMĒŠANAS SEMINĀRS–PRAKTIKUMS

 

Semināra-praktikuma ietvaros katrs dalībnieks varēs radīt unikālu mākslas darbu - gleznu uz audekla. Glezna tiks gleznota uz audekla ar akrila krāsām, īpašā gleznošanas  stilā, kuru jebkurš interesents varēs apgūt šajā nodarbībā. Priekšzināšanas kursa apmeklētājiem nav nepieciešamas, jābūt vienīgi vēlmei radoši izpausties un smelties jaunas, pozitīvas emocijas no mākslas radīšanas prieka!

Šāds zīmēšanas stils ir:

  • meditatīvs process, kas nomierina, mazina trauksmi un spriedzi caur krāsu pozitīvo ietekmi;

  • vairo pozitīvu un priekpilnu attieksmi pret dzīvi un atmodina radošumu.

 

Nodarbības notiks sestdien, 16. decembrī, no plkst. 10:00 (5 akad.stundas).

Maksa par semināru praktikumu – EUR 30,00.

!!! Nodarbības cenā ir iekļauti visi nepieciešamie materiāli gleznošanai - audekls, otas, krāsas.

 

Semināra-praktikuma vadītāja Gunta Krastiņa ir dzimusi Ventspilī, bet nu jau desmito gadu par savām mājām sauc Liepāju. G.Krastiņa ir profesionāla māksliniece, mākslas maģistre, strādā Liepājas Universitātē par gleznošanas pasniedzēju, vada mākslas studiju Rucavā un ir mākslas biedrības ‘’Impasto’’ valdes priekšsēdētāja. Biedrība ir sarīkojusi vairāk nekā 10 izstādes Liepājas un Kurzemes māksliniekiem, izstādot viņu darbus dažādos Latvijas reģionos. G.Krastiņa šobrīd studē Liepājas Universitātē doktorantūras 3.kursā. Māksliniece aktīvi piedalās Liepājas mākslas dzīvē, viņai bijušas vairāk nekā 30 personālizstādes, kā arī viņa ir piedalījusies vairāk nekā 20 kopējās mākslinieku izstādēs. Mākslinieces darbi atrodas privātkolekcijās Latvijā, Austrijā, ASV, Kanādā, Vācijā, Krievijā, Čehijā.

 

 

Pieteikties LiepU Mūžizglītības nodaļā pie projektu koordinatores Viktorija Ņikitinas, Lielā iela 14, 4. stāvs, 428. kab. Tālr. 63429249, e-pasts viktorija.nikitina@liepu.lv vai, aizpildot pieteikšanās anketu (skatīt ŠEIT)