Mūžiglītība

Atpakaļ
15.02.2017

„Mazā akadēmija” stāstīs par bērnu drošību

Liepājas Universitātē Mūžizglītības nodaļa lekciju ciklā „Mazā akadēmija” 23. februārī pulksten 17.00 stāstīs par bērnu drošību. To vadīs Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas priekšnieka vietnieks Uldis Novickis.


Lekcijā tiks stāstīts par tādiem jautājumiem kā vecāku iespējām un rīcību bērnu drošības garantēšanā, iespējami bīstamā saskarsme ar svešinieku, kā un kam lūgt palīdzību briesmu gadījumā, kā arī drošības principi viesojoties vai uzņemot viesus.


Uldis Novickis saka: “Liepājas pilsētas pašvaldības policijā strādāju kopš 1995. gada, un mana ilggadējā pieredze rāda, cik svarīgi ir regulāri runāt un stāstīt vecākiem par šīm lietām, lai informētu viņus par tiem notikumiem ikdienā, kuri var apdraudēt viņu bērnu drošību, jo informēts nozīmē – apbruņots. Lai pēc tam, kad ir noticis kas slikts, nebūtu jāsaka: "Es tak par to nezināju.", vai arī: "Kur skatījās policija?"


Katru studiju gadu LiepU Mūžizglītības nodaļa lekciju ciklā „Mazā akadēmija” ikvienam piedāvā papildināt zināšanas dažādās lekcijās, kuras ir bez maksas. Apliecinoši dokumenti par dalību "Mazās akadēmijas" lekcijās netiek izsniegti.


Lekcijai lūgums iepriekš pieteikties, zvanot pa tālruni 63429249 vai rakstot uz e-pastu: liga.apenite@liepu.lv