Mūžiglītība

Atpakaļ
31.01.2017

Stāstīs, kā kļūt finansiāli veiksmīgākam

Ja līdz šim aktuāli ir tādi jautājumi kā „Es dzīvoju no algas līdz algai”, „Kā lai es sakrāju kaut ko, ja esmu parādos?”, „Vai ir iespējams atlikt naudu, nemazinot šodienas dzīves kvalitāti?” utt., tad Liepājas Universitāte (LiepU) aicina atnākt uz semināru “Nauda nāk. Domāšanas veids finansiāliem panākumiem”. Tikšanās ar ilgtermiņa uzkrājumu eksperti, AAS „CBL Life” un AS „CBL Atklātais pensiju fonds” valdes priekšsēdētāju Jolantu Jērāni notiks 10. februārī plkst. 16.00 –18.00 LiepU aktu zālē (Lielā iela 14).


Interesenti varēs uzzināt, kā sakārtot finanses, lai pietiktu it visam – uzkrājumiem, izklaidei un pat labdarībai. Zināšanas varēs smelties bez maksas. “Semināru vadīšu bez maksas, jo vēlos, lai pēc iespējas daudziem cilvēkiem izdotos sakārtot savas finanses un piepildīt mērķus!” par ieceri stāsta J. Jērāne.


Jolantai Jērānei ir vairāk nekā 15 gadu darba pieredze finanšu nozarē, no tiem pēdējos 10 gadus viņa strādā Citadeles grupā.  Kopš 2012. gada J. Jērāne ir valdes priekšsēdētāja dzīvības apdrošināšanas uzņēmumā CBL Life un privātajā pensiju fondā CBL Atklātais pensiju fonds.


Lekciju piedāvā LiepU Mūžizglītības nodaļa sadarbībā ar Dabas un inženierzinātņu fakultāti. Lūgums iepriekš pieteikties līdz 7. februārim, zvanot pa tālruni 63429249 vai rakstot uz e-pastu: liga.apenite@liepu.lv.