Mūžiglītība

Atpakaļ
16.01.2017

Stāstīs par klimata pārmaiņām

19. janvārī Liepājas Universitātes (LiepU) Mūžizglītības nodaļa aicina apmeklēt “Mazās akadēmijas” lekciju “Klimata pārmaiņu dažādie aspekti”. Lekcija notiks no plkst. 17.00 līdz 18.30 Lielajā ielā 14, 225. telpā, un to vadīs LiepU docente, bioloģijas doktore Māra Zeltiņa.


Klātesošie varēs uzzināt par klimatu ietekmējošiem faktoriem, cilvēka ietekmi uz klimata mainības raksturu un klimata pārmaiņu ietekmi uz dzīvajiem organismiem, cilvēka veselību. Konkrētu likumsakarību piemēri, kā dzīvesveids, patēriņš un veselība, raksturos iespējas mazināt cilvēka ietekmi uz klimata pārmaiņām, izmantot tās un pielāgoties, tajā pat laikā  paaugstinot dzīves komfortu.


Katru studiju gadu LiepU Mūžizglītības nodaļa lekciju cikla „Mazā akadēmija” ietvaros ikvienam piedāvā papildināt zināšanas tematiski dažādās lekcijās, kuras ir bez maksas. Apliecinoši dokumenti par dalību lekcijās netiek izsniegti. Katrai lekcijai lūgums iepriekš pieteikties, zvanot pa tālruni 63429249 vai rakstot uz e-pastu: liga.apenite@liepu.lv.



Foto: https://www.youtube.com/watch?v=ifrHogDujXw