Mūžiglītība

Atpakaļ
14.04.2016

Aicina apmeklēt lekciju “Radošuma cietums”

14. aprīlī no plkst. 17:30 līdz 19:00 Liepājas Universitātē, Lielajā ielā 14, 327. telpā, notiks Mazās akadēmijas lekcija “Radošuma cietums”. Lekciju vadīs Liepājas Radošo industriju klastera vadītājs, LiepU docētājs Atis Egliņš – Eglītis.


Straujo pārmaiņu laikā, pārsātinātajā informācijas telpā, jaunos, pat sarežģītos, organizāciju un cilvēku attiecību modeļos, ekonomikas konkurences un pārmaiņu apstākļos radošums kļūst par nozīmīgu cilvēku prasmi. Šodienas ikdiena ir būt radošam, piedāvāt jaunas un spožas idejas, pārsteigt un ieviest inovācijas. Neradošām lietām ir jākļūst radošām, bet radošām lietām - vissvisradošākajām. Bet varbūt neradošām lietām ir tādām jāpaliek - vienkāršām, tīrām, nesabojātām? Lekcijā tiks analizētas radošuma robežas, meklēti radošuma avoti, radošuma sākums un radošuma beigas, kā arī apskatītas dažādas radošās domāšanas metodes, kuras izmantojamas organizāciju, cilvēkresursu un projektu vadībā.


Katru studiju gadu LiepU Mūžizglītības nodaļa lekciju cikla „Mazā akadēmija” ietvaros ikvienam piedāvā papildināt zināšanas tematiski dažādās lekcijās, kuras ir bez maksas.


Lekcijai lūgums iepriekš pieteikties, zvanot pa tālruni 63429249 vai, rakstot uz e-pastu: liga.apenite@liepu.lv.