Mūžiglītība

Atpakaļ
02.03.2016

Notiks lekcija par bērnu audzināšanu digitālajā laikmetā

10. martā plkst. 17.30 – 19.30 Liepājas Universitātē (Lielā iela 14, 327. telpa) Mūžizglītības nodaļa aicina apmeklēt LiepU lektora, Mg.sc.comp. Dzintara Tomsona lekciju „ Vai esam gatavi bērna audzināšanai digitālajā laikmetā?”.


Šodien datori, internets un ar to saistītie pakalpojumi pieejami gandrīz visur, un tendence digitālajai pasaulei izplesties un iespraukties cilvēka ikdienā strauji pieaug. Lekcijā tiks runāts par tehnoloģiju sniegtajām iespējām, kā arī sniegtas atbildes uz dažādiem jautājumiem – vai pieaugušie ir gatavi situācijai, ka bērni tehnoloģiju izmantošanā ir zinošāki par saviem vecākiem un skolotājiem, cik daudz laika atļaut bērniem pavadīt virtuālajā vidē, ko viņi tur dara un kā viņus pasargāt no digitālajiem blēžiem, kā arī – kādi ir virtuālās pasaules apdraudējumi? Nodarbībā pārrunās šos un citus problēmjautājumus, kas saistīti ar informācijas un komunikāciju tehnoloģiju izmantošanas aspektiem sadzīvē un jaunākās paaudzes izglītošanā.


Katru studiju gadu LiepU Mūžizglītības nodaļa lekciju cikla „Mazā akadēmija” ietvaros ikvienam piedāvā papildināt zināšanas tematiski dažādās lekcijās, kuras ir bez maksas. Katrai lekcijai lūgums iepriekš pieteikties, zvanot pa tālruni 63429249 vai rakstot uz e-pastu: liga.apenite@liepu.lv.