Mūžiglītība

Atpakaļ
19.11.2015

Aicina papildināt zināšanas par bērna emocionālo audzināšanu

26. novembrī plkst. 17.00 Liepājas Universitātes (LiepU) Mūžizglītības nodaļa aicina apmeklēt „Mazās akadēmijas” lekciju „Bērna emocionālā audzināšana”, kuru vadīs praktizējoša skolas un  ģimenes  psiholoģe, LiepU lektore Ērika  Gintere.


Bērna emocionālā audzināšanas (BEA) programma ir izstrādāta Kanādā. Latvijā programma tika adaptēta un ieviesta 2004. gadā, un vēlāk Latvijas Universitātē veiktajā pētījumā – pārbaudīta. BEA programmā tiek apskatītas  tēmas, kas ir saistītas ar bērnu valodas un komunikācijas prasmēm, ķermeņa kontroli, temperamenta iezīmēm, emocionālo piesaisti, emociju pašregulāciju, disciplinēšanu, robežu noteikšanu, problēmu risināšanu paredzot rezultātu.


Ērika Gintere lekcijā aicina piedalīties ikvienu interesentu, īpaši vecākus, kuri vēlas iegūt zināšanas par bērnu attīstības un audzināšanas pamatprincipiem: “Lekcijā tiks arī aktualizēta vecāku bērnības pieredze un tās ietekme uz pieauguša cilvēka uzvedības modeli saskarsmē ar savu bērnu, kā arī tiks  piedāvātas  dažādas metodikas situāciju analīzei.”


Vēlāk Mūžizglītības nodaļa ikvienam interesentam piedāvās apmeklēt arī maksas kursus, kuros šajā lekcijā pārrunātie jautājumi un metodes tiks aplūkotas jau padziļinātāk.


Katru akadēmisko gadu Liepājas Universitātes Mūžizglītības nodaļa lekciju cikla „Mazā akadēmija” ietvaros ikvienam piedāvā papildināt zināšanas tematiski dažādās lekcijās, kuras ir bez maksas.


26. novembrī lekcija notiks no plkst. 17:00 līdz 18:30 Liepājas Universitātē (Lielā iela 14, 327. telpā). Lūgums iepriekš pieteikties, zvanot pa tālruni 63429249 (Līga Apenīte) vai rakstot uz e-pastu: liga.apenite@liepu.lv.