Mūžiglītība

Atpakaļ
05.11.2015

Varēs uzzināt, kā uzsākt nodarboties ar fitnesu

12. novembrī plkst. 17.00 Liepājas Universitātes (LiepU) Mūžizglītības nodaļa aicina apmeklēt „Mazās akadēmijas” lekciju „Kā uzsākt nodarboties ar fitnesu?”, kuru vadīs šī gada Latvijas kausa absolūtais čempions bodibildingā un sporta kluba “Lačplēsis” treneris Juris Dambītis.


Lekcijā sportists dalīsies savā pieredzē un stāstīs, kā uzsākt nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, kā fitnesa sportistiem panākt vēlamo progresu, pareizi uzsākt mainīt savus ēšanas ieradumus un kā būtu jāplāno sava ēdienkarte.


“Iesaku ikvienam izmantot iespēju satikt profesionāli. Varbūt kādam tas būs pamudinājums sākt sportot un dzīvot veselīgāk, kas mūsdienās ir aktuāls jautājums. Daudzos gadījumos sportošana var kļūt par dzīves veidu. Šī lekcija ir izdevība saprast, ar ko ir jāsāk!” apmeklēt lekciju mudina Mūžizglītības nodaļas projektu vadītāja Līga Apenīte. Viņa arī norāda, ka vēlāk Mūžizglītības nodaļa interesentiem piedāvās iespēju apmeklēt maksas kursus, kuros “Mazās akadēmijas” lekcijā pārrunātie jautājumi un metodes tiks aplūkotas padziļinātāk.


Katru akadēmisko gadu Liepājas Universitātes Mūžizglītības nodaļa lekciju cikla „Mazā akadēmija” ietvaros ikvienam piedāvā papildināt zināšanas tematiski dažādās lekcijās, kuras ir bez maksas.


12. novembrī lekcija notiks no plkst. 17:00 līdz 18:30 Liepājas Universitātē (Lielā iela 14, 327. telpā). Lūgums iepriekš pieteikties, zvanot pa tālruni 63429249 (Līga Apenīte) vai rakstot uz e-pastu: liga.apenite@liepu.lv.