Projekti

Atpakaļ
Inta Kulberga, 01.10.2021

Liepājas Universitātes vadības pārstāvji piedalās starptautiskā vadītāju konferencē “EBIT 2021”

2021. gada 31. augustā Liepājas Universitātes vadības pārstāvji piedalījās starptautiskajā vadītāju konferencē “EBIT 2021”, Rīgā. Konferencē ar pieredzes stāstiem un jaunumiem pasaules līmeņa uzņēmumu vadībā dalījās tādi pārstāvji, kā NETFLIX dibinātājs Mitch Lowe, Siri dibinātājs Adam Cheyer, līderības un inovāciju profesors Dr. David Burkus, KPMG Nīderlande Globālās aprites ekonomikas līderis Arnoud Walrecht u.c.

Liepājas Universitātes rektore Dace Markus atzīst: “Šāda līmeņa konferences vienmēr ir ļoti baudāmas, izzinošas un vērtīgas – gan tāpēc, ka ir iespēja tikties ar ārvalstīs atzītiem augsta līmeņa vadītājiem un Latvijas uzņēmumu pārstāvjiem, stratēģiem, gan arī tāpēc, ka pats pasākums, kurš norisinās visas dienas garumā, tiek ļoti profesionāli organizēts un vadīts. Informācija, kas tiek iegūta šāda līmeņa konferencēs, rosina idejas, kuras tik ļoti ir nepieciešams pašreiz augstākās izglītības pārvaldības modeļa izstrādes un ieviešanas pārmaiņu laikā.

LiepU vadības pārstāvjiem dalība konferencē bija iespējama projektā “Labākas pārvaldības nodrošināšana Liepājas Universitātē” (SAM Nr. 8.2.3.0/18/A/017).