Projekti

Atpakaļ
25.05.2020

MoodleMoot Global 2019

MoodleMoot Global 2019 (18.11.2019. - 20.11.2019., Barselonā, Spānijā) pulcēja kopā zinātniekus, skolotājus, uzņēmējus un programmētājus, kuri savā ikdienā strādā vai veic pētījumus ar atvērtā koda satura pārvaldības sistēmu Moodle. Konferencē varēja piedalīties gan lekcijās-darbnīcās, gan īsajos lasījumos, gan zinātniskajā konferencē.

No Liepājas Universitātes piedalījās DIF dekāne Anita Jansone, doktorante Ilva Magazeina un pētniece Lāsma Ulmane-Ozoliņa. Tā kā Liepājas Universitāte savā studiju procesā izmanto Moodle, tad arī pētījumi attīstās šajā virzienā.

Piedalīšanās MoodleMoote Global bija svarīga, lai sekotu līdzi jaunumiem Moodle attīstībā, gan arī tika nodibināti kontakti ar vairākiem pētniekiem un praktiķiem, kuri varētu būt potenciālie partneri pētījumu un projektu izstrādē.

"Dalība konferencē atbalstīta projekta “Pētniecības, inovāciju un starptautiskās sadarbības zinātnē veicināšana Liepājas universitātē” (1.1.1.5/18/I/018) ietvaros, kas sniedz finansiālu atbalstu, lai veicinātu starptautisko sadarbību pētniecībā un zinātnē".