Projekti

Atpakaļ
31.05.2019

Iepazīst stažēšanās uzņēmumu SIA "Fortius"

Ceturtdien, 30. maijā, projekta “Liepājas Universitātes akadēmiskā personāla pilnveide stratēģiskās specializācijas jomās - dabas zinātnes, matemātika un informācijas tehnoloģijas, māksla, sociālās zinātnes, komerczinības un tiesības” Nr. 8.2.2.0/18/A/021 vadītāja Irina Strazdiņa, vadītājas vietniece Maija Demitere un kvalitātes sistēmas vadītāja Zane Jansone viesojās mārketinga projektu aģentūrā “Fortius”, kur stažējās Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes lektori, mākslinieki Herberts Erbs un Mārtiņš Krūmiņš

“Fortius” ir viens no vairākiem uzņēmumiem, kuros, ar mērķi pilnveidot LiepU akadēmiskā personāla profesionālās kvalifikācijas, notiek darbinieku stažēšanās. Turklāt, veicamās darbības tiek sasaistītas ar pasniedzamā studiju kursa tematiku.

Vizītes laikā tehnisko projektu vadītājs Ģirts Mikuts projekta pārstāves iepazīstināja ar uzņēmuma darbības jomām un tehniku, izrādīja telpas, sniedza ieskatu nākotnes plānos. H. Erbs iepazīstināja ar praksē veikto darbu - idejas par inovatīvu dizaina objektu veidošanu, izmantojot “Fortius” piedāvātās tehnoloģijas, attīstīšana.

Stažieris Herberts Erbs atzina: “Šāda veida prakse, darbojoties uzņēmumā, ir liels ieguvums pasniedzējam un studentiem. Tā ir lieliska atgriezeniskā saite - pasniedzējs iepazīst reālu darba vidi, tādējādi studentiem sniedzot mūsdienīgas zināšanas.”

Foto ŠEIT.