Projekti

Atpakaļ
29.04.2019

LiepU pētnieki piedalās starptautiskā konferencē un tīklošanās pasākumos

Projekta “Pētniecības, inovāciju un starptautiskās sadarbības zinātnē veicināšana Liepājas universitātē” (1.1.1.5/18/I/018) ietvaros, kas sniedz finansiālu atbalstu, lai veicinātu starptautisko sadarbību pētniecībā un zinātnē, no 25. līdz 29. martam Liepājas Universitātes pētnieces Lāsma Ulmane-Ozoliņa, Anita Jansone un Ilva Magazeina bija devušās uz 5. starptautisko komunikācijas, menedžmenta un informācijas tehnoloģiju zinātnisko konferenci (ICCMIT 19) Vīnē, Austrijā. Universitātes pētnieces konferencē piedalījās ar ziņojumu par veikto pētījumu par vebināru un e-studiju izmantošanu skolotāju profesionālajā pilnveidē. Konferencē piedalījās dalībnieki no ASV, Marokas, Itālijas, Čehijas, Austrijas, Baltkrievijas un citām valstīm.

Dalība konferencēs dod iespēju pētniekiem izplatīt pētījumos iegūtās zināšanas, kā arī veidot jaunus sadarbības kontaktus turpmākajiem pētījumiem un starptautiskiem pētniecības projektiem.

Aprīlī divi pētnieki Lilita Ābele un Ivars Brīvers piedalījās Polijas Ekonomikas biedrības un Ščecinas universitātes rīkotajā  tīklošanās pasākumā par aprites ekonomiku, sadarbību pētījumos un atbalstu uzņēmējdarbībā iekļauties aprites ekonomikā.