Bibliotēka

Atpakaļ
Einārs Skuja, 15.09.2020

Aicinām izmēģināt vērtīgas datubāzes!

Pieejamas šeit:

EduFunding Index: http://www.EduFundingIndex.com/login

EduPrograms Index: http://www.EduProgramsIndex.com/login

 

Datubāzes bez maksas ir pieejamas no 2020. gada 15. septembra līdz 15. novembrim.

 

1. EduFunding Index (Pasaules augstākās izglītības studiju stipendiju un atbalsta rādītājs: bakalaura, maģistra, doktora studijas un kursi; Worldwide Directory of Scholarships & Grants for Higher Education Studies: bachelor, master, Phd, courses) ir plaši pazīstama un nozīmīga datubāze, kuru publicē un reizi pusgadā atjaunina European Books Ltd.

Tas ir vienīgais vispārīgais informācijas avots, kas aptver ziņas par vairāk nekā pieciem tūkstošiem atbalstītāju. Atbalstītāji piedāvā vairāk nekā 180 000 stipendiju, kuras ir pieejamas studentiem augstākās izglītības studijās: bakalaura studijām – vairāk nekā 55 tūkstoši stipendiju; maģistra studijām – vairāk nekā 50 tūkstoši stipendiju; doktora studijām – vairāk nekā 40 tūkstoši stipendiju; kursiem – vairāk nekā 35 tūkstoši stipendiju.

Interesenti var meklēt viņiem pieejamās stipendijas: 1) pēc valsts, kurā viņi studē vai plāno studēt; 2) pēc studiju līmeņiem (bakalaura, maģistra, doktora studijas vai kursi).

 

2. EduPrograms Index (Augstākās izglītības programmas angliski runājošās valstīs (ASV, Kanādā, Lielbritānijā, Īrijā, Austrālijā, Jaunzēlandē) un Eiropā; Higher Education Programmes in English Speaking Countries (U.S.A, Canada, U.K, Ireland, Australia, New Zealand) and Europe) ir plaši pazīstama un nozīmīga datubāze, kuru publicē un reizi pusgadā atjaunina European Books Ltd.

Tas ir vienīgais vispārīgais uzziņu katalogs, kas satur informāciju par vairāk nekā 290 000 augstākās izglītības programmu (bakalaura, maģistra un doktora studiju līmenī) angļu valodā runājošo valstu universitātēs (ASV, Kanāda, Lielbritānijā, Īrijā, Austrālijā, Jaunzēlandē) un Eiropas universitātēs (aptvertas 33 Eiropas Savienības valstis)

 

.