Bibliotēka

Atpakaļ
09.11.2015

Jaunas datubāzes

 


Cambridge Books Online ir izdevniecības Cambridge University Press daudznozaru e-grāmatu datubāze, kur pieejami vairāk nekā 24000 izdevumi medicīnā, sociālajās zinātnēs, inženierzinātnēs, humanitārajās zinātnēs.

http://ebooks.cambridge.org/



Cambridge Journals Online ir izdevniecības Cambridge University Press daudznozaru e-žurnālu pilnu tekstu datubāze, kas piedāvā iespēju meklēt informāciju vairāk nekā 300 zinātniskajos žurnālos, kā arī saistītajos interneta resursos. Datubāzē pieejami pilnie teksti tādās nozarēs kā matemātika, datorzinātne, ekonomika, finanses, politika, tiesības, filozofija, psiholoģija, vēsture, kultūra, māksla, filoloģija, fizika, ķīmija, bioloģija, ekoloģija, ģeoloģija, medicīna un daudzās citās.

http://journals.cambridge.org


 

Cambridge Law Reports piedāvā ātru un ērtu piekļuvi galvenajiem ziņojumiem, ieskaitot saturu no starptautiskajiem likumiem un tiesībām. Datu bāze nodrošina lietotājus ar plašām meklēšanas iespējām,  gan pēc atslēgvārdiem, iesaistītām pusēm, tiesnešiem, tiesas, vai gada.

http://ebooks.cambridge.org/clr/home.jsf


 


Cambridge Histories Onlinepiedāvā iespēju piekļū drukas izdevumiem, kuri publicēti kopš 1960. gada. Datubāze tiek nepārtraukti atjaunināta ar jaunu apjomu. Piedāvātie raksti aptver vairāk nekā 15 dažādus akadēmiskos priekšmetus.

http://universitypublishingonline.org/cambridge/histories


 


Cambridge Companions Online datubāzē pieejami materiāli literatūrā, filozofijā, reliģija, kultūras pētījumi, un klasikā, mūzikā. Kopumā piedāvā vairāk nekā 5000 esejas, kuras var pilnībā meklēt pēc autora, nosaukuma, vai tēmas. Nepārtraukti atjaunina ar jaunu saturu.