Nav noteikts

Atpakaļ
14.03.2016

Zinatniski petniecisko darbu konkurss "Reideri nak!"

Stratēģiskās pētniecības un vadības centrs izsludina zinātniski pētniecisko darbu konkursu studentiem ar mērķi veicināt reiderisma problēmu apzināšanu, analīzi un izpratni par reiderisma un reideru radītajām problēmām uzņēmuma un tā vadības/īpašnieku mērogā, kā arī Latvijas valsts ekonomiskās attīstības un starptautiskā tēla kontekstā.

BALVU FONDS
1. vieta - Dāvanu karte lidojumiem ar aviokompāniju AirBaltic 1000 eiro vērtībā.
2. veita - Dāvanu karte lidojumiem ar aviokompāniju AirBaltic 750 eiro vērtībā.
3. vieta - Dāvanu karte lidojumiem ar aviokompāniju AirBaltic 500 eiro vērtībā.

Konkursā drīkst piedalīties jebkurš Latvijas valsts piederīgais, kurš studē augstākās izglītības mācību iestādē Latvijā vai ārpus valsts robežām.  

Pieteikšanās konkursam līdz 05.04.2016, aizpildot pieteikuma anketu, kas pieejama http://goo.gl/forms/0cNM4e0wlS vai Facebook lapas sadaļā Pieteikuma anketa, kā arī sūtot e-pastu uz reiderinak@inbox.lv, norādot dalībnieka vārdu / uzvārdu, mācību iestādi, kursu, dalībnieka e-pastu un mobilā tālruņa numuru.

Zinātniski pētnieciskā darba apjoms ir 15 lpp. (bez pielikumiem) kādā no 11 piedāvātajiem virzieniem. Darbā jāietver teorētiskā daļa un radoši praktiski priekšlikumi, kā arī jāizmanto vismaz viena kvantitatīvās vai kvalitatīvās pētniecības metode. Darbs jāizstrādā līdz 15.04.2016. un jāiesniedz, sūtot pa e-pastu reiderinak@inbox.lv ,darbu pievienojot pielikumā.

Visa nepieciešamā informācija tiks nodrošināta sociālā tīkla Facebook lapā - Reiderisms Latvijas Biznesā