Nav noteikts

Atpakaļ
20.10.2017

Aktualitātes septembrī

18. septembrī notika LiepU arodbiedrības organizācijas (LiepU AO) jaunā studiju gada pirmā valdes sēde. Tajā tika spriests par aktualitātēm universitātē saistībā ar Energoefektivitātes paaugstināšanas projekta būvdarbiem, tika nolemts organizēt kopīgu ekskursiju senioriem un darbiniekiem uz Kuldīgas apkaimi 6.oktobrī un izvēlēta ekskursijas organizēšanas darba grupa, kā arī uzņemti 4 jauni biedri.


19.septembrī notika saruna ar studiju prorektori M. Zeltiņu, kā arī ar atsevišķu struktūrvienību vadītājiem un darbiniekiem par darba apstākļiem un darba formām būvdarbu norises laikā.


20. septembrī LiepU arodbiedrības organizācijas priekšsēdētāja Inta Genese-Plaude piedalījās Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) valdes sēdē un Padomes sēdē. Padomes sēdē bija tikšanās ar Valsts izglītības satura centra pārstāvjiem par aktualitātēm kompetencēs balstīta mācību satura izstrādē, LIZDA juriskonsulte B. Fricsone informēja par izmaiņām Darba likumā, tika apspriesta Pasaules Skolotāju dienas ietvaros LIZDA rīkotā konkursa "Liec savam pedagogam pasmaidīt!" norise. Konkursā tika aicināti piedalīties Latvijas skolēni/studenti, daloties ar savu stāstu, bildēm, video, par to, kā izdevies pārsteigt savu pedagogu Pasaules Skolotāju dienā 5. oktobrī.
Lai piedalītos konkursā, skolēniem/studentiem savu stāstu, bildes vai video par to, kā izdevies pārsteigt savu pedagogu Pasaules Skolotāju dienā bija jāpublicē sociālajā tīklā twitter vai facebook ar atsauces tagu #Skolotājiem vai jāsūta uz e-pastu: skolasdiena@lizda.lv. 
Par konkursu un iespējām piedalīties tika informēta LiepU Studentu Padome.
 
21.septembrī LiepU AO vadītāja I. Genese-Plaude piedalījās Energoefektivitātes paaugstināšanas projekta īstenošanas būvdarbu darba grupas sēdē, kurā izteica priekšlikumus par darba režīmu un informācijas apriti būvdarbu veikšanas laikā.


29.septembrī notika senioru un darbinieku ekskursijas grupas sanāksme par maršruta precizēšanu un saskaņošanu. Ekskursijas maršrutā iekļauti tūrisma objekti: strausu ferma Snēpelē – ceptuve „Ineses Tortes” Kuldīgas novadā- vīna dārzs  un vīnotava „Vino Kurlandia” Rendā -  interaktīvais vēstures muzejs Kuldīgā.