Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 05.10.2015 00:00

Notiks pirmkursnieku iesvētības “Šausmas Kuršu ielā”

13. oktobrī Liepājas Universitātes Studentu padome (LiepU SP) sadarbībā ar otro kursu studentiem organizē pirmkursnieku iesvētības jeb fukšus, kurām šogad izvēlēta šausmu tematika – “Šausmas Kuršu ielā”.


Plkst. 18:00 pirmkursnieki aicināti pulcēties pie LiepU galvenās ēkas Lielajā ielā 14, lai pēc tam visi kopā dotos uz Kuršu ielu 20, kur būs jāpaveic sagatavotie uzdevumi. Pēc pasākuma visi varēs sasildīties ar zupu.


Šogad iesvētības būs nedaudz savādākas – organizatori sola nesmērēt drēbes, nelikt ēst dažādas riebīgas lietas un klīst apkārt pa pilsētu. Visa darbība norisināsies Kuršu ielā 20, kur solīts censties atklāt jauno studentu bailes citā līmenī.


Arī ģērbšanās ierobežojumu šoreiz nebūs – pirmkursnieki var ģērbties, kā vēlas, vien ņemot vērā, lai pašiem būtu silti un ērti.


Vakarā turpat, Kuršu ielā 20, ēkas pagrabā notiks iesvētību ballīte, kurā studentus sagaida alternatīva atmosfēra, mūzika, beerpong turnīrs, kino, konkursi un arī citi pārsteigumi. Ieeja ballītē, sākot no 22:00, uzrādot LiepU studentu apliecību.


Jebkādu neskaidrību gadījumā studenti var vērsties pie Oļesjas Kordejonokas, sūtot e-pastu uz olesjakordejonoka@gmail.com vai zvanot 28 291 599.




 

Informāciju sagatavoja:

Baiba Elste,

LiepU SP Sabiedrisko attiecību virziena vadītāja

tālr. 26203986

e-pasts: baiba.elste@inbox.lv