Jaunumi:

Atpakaļ
Karlīna Mikne | Sabiedrisko attiecību daļa, 25.08.2015 00:00

Liepājas Universitāte piedalās Eiropas Sporta nedēļā

Ar Eiropas Komisijas atbalstu no 2015. gada 7. līdz 13. septembrim visā Eiropā notiks pirmā Eiropas Sporta nedēļa. Tās laikā Latvijā nedēļas garumā tiks organizētas sportiskas un veselīgam dzīvesveidam veltītas aktivitātes visdažādākajām mērķauditorijām. Šajā nedēļā dalību pieteikusi arī Liepājas Universitāte (LiepU).


7. septembrī plkst. 11:40 pie LiepU, Lielajā ielā 14, LiepU mācībspēki, studenti un darbinieki aicināti uz Eiropas Sporta nedēļas atklāšanas pasākumu. Pasākumā būs iespēja vērot ielu vingrotāju un karsējmeiteņu priekšnesumus.


Lai izkustētos pēc darba pie datora, vai lekcijām auditorijās, 8. un 9. septembrī plkst. 11:40 pie LiepU, Lielajā ielā 14, notiks vingrošana darba vietā. To vadīs Sporta un pedagoģijas jomas pasniedzēja Helēna Vecenāne, savukārt 10. septembrī plkst. 11:40 aicinām iesaistīties LiepU Sporta nedēļas Zibakcijā.


Eiropas Sporta nedēļa LiepU noslēgsies 11. septembrī, kad mācībspēki, studenti un darbinieki dosies pārgājienā gar jūras krastu. Pārgājienā tiks piedāvātas dažādas netradicionālas sporta aktivitātes un iespēja visai LiepU saimei pavadīt laiku kopā brīvā dabā. Pulcēšanās plkst. 10:00 pie Liepājas Universitātes, Lielajā ielā 14.