Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 31.07.2015 00:00

LiepU papilduzņemšanā ir pieejamas budžeta vietas

Liepājas Universitātē ir noslēgusies uzņemšana studijās, bet no 31. augusta līdz 4. septembrim notiks papilduzņemšana pamatstudijās un maģistrantūrā.


Brīvas budžeta vietas bakalaura studijās ir šādās programmās – Baltu filoloģija, kultūra un komunikācija, Dizains, Eiropas valodu un kultūras studijas (3 un 4 gadi), Fotomāksla, Informācijas tehnoloģijas, Mehatronika, Matemātika, fizika un datorzinātnes, Vēstures un sociālo zinību skolotājs, Vides un atjaunojamo energoresursu pārvaldība.


Brīvas budžeta vietas maģistra studijās vēl ir šādās programmās – Informācijas tehnoloģija, Izglītības zinātņu maģistrs pedagoģijā, Jauno mediju māksla, Karjeras konsultants, Māksla, Sociālais darbs, Vispārējās izglītības skolotājs (angļu valodā ar un bez pedagoģiskās izglītības), Vispārējās izglītības skolotājs (matemātikā bez pedagoģiskās izglītības). Gaidām reflektantus arī neklātienes studijās.

 

Plašāku informāciju par Liepājas Universitātes piedāvātajām studiju programmām, pieteikšanās kārtību un studiju maksas atlaidēm skatīt mājas lapā: www.liepu.lv (sadaļa „Nāc studēt!”).