Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 15.05.2015 00:00

LiepU pagalmā taps „Latviešu pīrāgs”

Š. g. 22. maijā Liepājas Universitātes (LiepU) pagalmā, Lielajā ielā 14, no plkst. 20:00 līdz 03:00 notiks Studentu padomes (SP) un LiepU Kultūras vadības 2. kursa organizētā pavasara ballīte „Latviešu pīrāgs”, uz kuru tiek aicināti LiepU studenti, mācībspēki, darbinieki, kā arī Liepājas vidusskolu audzēkņi, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu.


Šogad LiepU studentu lielais pavasara notikums būs atšķirīgs no iepriekšējiem – īpašs gan ar norises vietu, gan ar izvēlēto tematiku, kura balstīta uz filmas „Amerikāņu pīrāgs” motīviem. Organizatori vēlas radīt brīvu un patīkamu atmosfēru, lai mazinātu spriedzi pirms eksāmeniem – apmeklētāji varēs gan kārtīgi izdejoties BIG7 dance zonā, gan pavadīt laiku sarunās, spēlēs un piedalīties konkursos EGO Club chill zonā. Uz vietas darbosies arī kafejnīcas „Kursas Putni” stends, kurā būs iespēja iegādāties bezalkoholiskos dzērienus, kafiju, tēju un uzkodas.


Pašu ballīti par neaizmirstamu padarīs daudziem zināmais un talantīgais Latvijas DJ, Coyote Fly rezidents - DJ Makree, kurš ir sadarbojies ar tādiem Latvijā pazīstamiem māksliniekiem kā Edvardu Griezi, Dvīnēm un Aminatu. Jaunākais singls no DJ Makree ir tapis sadarbībā ar Dvīnēm, tā nosaukums ir „Loud”.


Ielūgumus uz pasākumu var saņemt Liepājas Universitātes Studentu padomē, 125. telpā, līdz 22. maija pēcpusdienai, ielūguma cena – 2 EUR. Plašāka informācija: Oļesja Kordejonoka, Liepājas Universitātes Studentu padomes Kultūras virziena vadītāja, tel. 28291599, e-pasts: olesjakordejonoka@gmail.com.

 


Pasākuma atbalstītāji: Nakts klubs BIG7, kafejnīca Kursas Putni, EGO Club, Red Bull, Kino Balle, veikals DISCOMANIA, frizētava ILSA, SIA Ūdensputni.