Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 13.05.2015 00:00

LiepU labdarības akcija „Sniedz ķepai roku” pagarināta

13. maijā Liepājas Universitātes (LiepU) Studentu padome (SP) sāka labdarības akciju „Sniedz ķepai roku”, aicinot ikvienu nepalikt vienaldzīgiem, palīdzēt un ziedot Liepājas Dzīvnieku patversmes iemītniekiem.


Līdz šim nav sagaidīta cerētā atsaucība, tāpēc labdarības akcija tiek pagarināta vēl par vienu nedēļu. LiepU SP aicina studentus un ikvienu liepājnieku būt aktīvākiem, lai palīdzētu tiem dzīvniekiem, kuriem mazāk paveicies.


LĪDZ 27. MAIJA PĒCPUSDIENAI LiepU galvenās ēkas 1. stāva vestibilā (Lielā iela 14), īpaši izveidotā ziedojumu kastē, ikvienam būs iespēja ziedot Liepājas Dzīvnieku patversmei nepieciešamās lietas. Patversmes iemītniekiem visvairāk vajadzīgi autiņu paladziņi, lateksa cimdi un līdzekļi pret blusām un ērcēm. Nepieciešamas arī kaķu tualetes smiltis (vēlams ne skaidu granulas), medicīnas gumijas cimdi, prettārpu līdzekļi, avīzes, kartons, vitamīni, mazgāšanas līdzekļi, beržamās un slaukāmās birstes, grīdas mazgājamās birstes ar mopsiem, sausā suņu/kaķu barība, kā arī ārstnieciskā barība dzīvniekiem invalīdiem un senioriem (Royal Canin Hepatic un Royal Canin Gastrokaķiem, Eukanuba Intestinal un Josera BL Sensitive suņiem).


Palīdzēt var arī finansiāli ar pārskaitījumu uz bankas kontu - saņēmējs: Liepājas Kinoloģiskā Biedrība “Dzīvnieku aizsardzības grupa”, reģ. Nr.: 40008006232, banka: Swedbank A/S, konts: LV40HABA000140J037032, kods: HABALV22.


LiepU SP aicina ar patversmes iemītniekiem iepazīties arī mājaslapā www.dzag.lv, cerot, ka kāds no dzīvnieciņiem atradīs sev jaunas mājas.

 


Plašāka informācija – Terēze Sedleniece, tālr. 29967362, e-pasts: teresesedleniece@gmail.com.