Jaunumi:

Atpakaļ
Karlīna Mikne | Sabiedrisko attiecību daļa, 31.03.2015 00:00

Liepājas Universitāte aicina uz Atvērto durvju dienu

Š.g. 11. aprīlī plkst. 11:00 Liepājas Universitātē (LiepU) notiks Atvērto durvju diena, kurā būs iespējams iepazīties ar universitātes studiju piedāvājumu, satikt dekānes, mācībspēkus un studentus, saņemt atbildes uz dažādiem jautājumiem par studiju saturu un procesu, kā arī piedalīties radošajās darbnīcās, konkursos un vērot eksperimentus. Reģistrēšanās notiks no plkst. 10:30 LiepU pirmā stāva foajē, Lielajā ielā 14.


No plkst. 11:00 aktu zālē, 4. stāvā, par studijām LiepU stāstīs Dabas un inženierzinātņu, Humanitāro un mākslas zinātņu, Pedagoģijas un sociālā darba un Vadības un sociālo zinātņu fakultāšu dekānes. Studentu padomes pārstāvji pastāstīs par savas darbības galvenajiem virzieniem un ārpusstudiju aktivitātēm, Mūžizglītības nodaļas pārstāve informēs par aktualitātēm mūžizglītības piedāvājumā un Ārzemju sakaru daļas pārstāve iepazīstinās ar Erasmus+ studentu mobilitātes programmu.


Pēc iepazīšanās ar LiepU piedāvājumu būs iespēja tikties ar katras fakultātes pārstāvjiem, studiju programmu direktoriem un studentiem, lai saņemtu detalizētu informāciju un atbildes uz jautājumiem par interesējošo studiju programmu. Varēs saņemt arī informāciju par studiju maksām, kredītiem, budžeta vietām un piedalīties radošajās darbnīcās, testos un vērot eksperimentus.


Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes pārstāvji novērtēs skolēnu teatrālās prasmes un zināšanas par Eiropas kultūru. Dizaina studenti skolēniem mācīs, kā strādāt programmā Photoshop. Savukārt Jauno mediju mākslas studenti iemūžinās skolēnus fotogrāfijās.


Apskatīt robotus un to programmēšanu, Tesla spoli, kā arī iespēju izmēģināt savas prasmes diodes saslēgšanā piedāvās Dabas un inženierzinātņu fakultātes  pārstāvji.


Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes pārstāvji pārbaudīs skolēnu sadarbības prasmes, sacensību garu un komunikācijas un runas mākslu. Ar speciāla aprīkojuma palīdzību būs iespējams noteikt savu fizisko varēšu un, izmantojot gaismas galdu, zīmēt smiltīs un attīstīt savu fantāziju.


Savukārt ar testu un spēļu palīdzību varēs noskaidrot, vai skolēns spēj radīt, vadīt un pārdot. Šo iespēju piedāvās Vadības un sociālo zinātņu fakultātes mācībspēki un studenti.


Pasākuma laikā ikviens Atvērto durvju dienas apmeklētājs varēs piedalīties spēlē „Izzini Liepājas Universitāti” un balvā saņemt ielūgumus uz kinoteātri „Balle”.