Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 10.03.2015 00:00

LiepU aicina apmeklēt Zinātnes un radošuma dienu aktivitātes

No 16. līdz 27. martam Liepājas Universitātē notiks Zinātnes un radošuma dienas, kuru ietvaros paredzēti semināri, lasījumi, konferences, izstādes un dažādi radošie pasākumi.


Ieskaņas pasākums – Liepājas mediju mākslas nakts festivāls „Gaismotā Liepāja” – notiks no 13. līdz 14. martam, plašāk: http://www.gaismotaliepaja.lv/.


Savukārt no 16. līdz 27. martam Liepājas Universitātes fakultātes, zinātniskie institūti un Studentu padome piedāvā plašu pasākumu klāstu – Liepājas Universitātes bibliotēkā būs pieejama Liepājas 390. dzimšanas dienai veltītā grāmatu izstāde „Jūras Meita, Zemes Māsa, Mana Liepāja, ko mīlu..”, bet Logopēdijas centrā – izstāde „Runas un valodas traucējumu korekcijas materiāli”. Interesentiem būs iespēja apmeklēt dažādus seminārus, piemēram, „Mācību un metodiskā literatūra vācu valodas mācīšanai”, „Izaicinājumi un iespējas jaunajiem uzņēmējiem”, „DA:BA Biznesā”, „Pētījuma dizaina izstrāde: problēmas un risinājumi”, „Vizuālais vēstījums”, „Karjeras izaicinājumi” un „Lietišķā etiķete”. Šajās dienās tiks atklāta arī 21. starptautiskā zinātniskā konference „Aktuālas problēmas literatūras un kultūras pētniecībā”.


Vēl Zinātnes un radošuma dienu laikā paredzēts praktiski psiholoģiskais treniņš-darbnīca, Ērika Vilsona izrāde „Nezāle”, radošais vakars „Kūrmājas lasījumi”, E-prasmju nedēļas aktivitātes, kā arī būs iespēja piedalīties Studentu padomes rīkotajā interaktīvajā spēlē „Erudīts”.


Noslēguma pasākums ir Kurzemes reģiona 6. skolēnu zinātniski pētniecisko darbu lasījumi.


Bez iepriekš minētajiem pasākumiem ikvienam ir iespēja apmeklēt zinātniskos lasījumus, studentu zinātniskās konferences, bakalaura darbu priekšaizstāvēšanu, radošās darbnīcas un citas aktivitātes.



Zinātnes un radošuma dienu programmu skatīt ŠEIT.

Kurzemes reģiona 6. skolēnu zinātniski pētniecisko darbu lasījumu programmu skatīt ŠEIT.

Par lekciju "Vizuāls vēstījums" lasīt ŠEIT.

Zinātnes un radošuma dienu aktivitātes Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātē skatīt ŠEIT.

Par 21. starptautisko zinātnisko konferenci "Aktuālas problēmas literatūras un kultūras pētniecībā" lasīt ŠEIT.

E-prasmju nedēļas aktivitātes skatīt ŠEIT.

Par Ērika Vilsona monoizrādi "Nezāle" lasīt ŠEIT.

Par Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes studentu zinātnisko konferenci lasīt ŠEIT.



Foto: Shutterstock