Jaunumi:

Atpakaļ
Karlīna Mikne | Sabiedrisko attiecību daļa, 25.02.2015 00:00

Ar studiju iespējām LiepU iepazīstinās izstādē „Skola 2015”

No 27. februāra līdz 1. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala norisināsies 21. starptautiskā izglītības izstāde „Skola 2015”, kurā būs iespēja iepazīties arī ar Liepājas Universitātes (LiepU) piedāvātajām studiju iespējām.


LiepU stendā darbosies studiju programmas „Jauno mediju māksla” studenti, kas izstādes apmeklētājiem rādīs studiju procesā veidotas filmas, interaktīvas video un skaņas instalācijas, uzdevumi un spēles, bet Dabas un inženierzinātņu fakultātes pārstāvis demonstrēs pašprogrammētu robotu, kā arī piedāvās iespēju pārbaudīt savas zināšanas ar datorspēļu un fizikas eksperimentu palīdzību. No LiepU fakultāšu dekānēm, darbiniekiem un dažādu studiju programmu studentiem ikviens varēs iegūt sev nepieciešamo informāciju par Liepājas Universitāti, saņemot informatīvos bukletus un konsultācijas par studijām un ārpusstudiju aktivitātēm.


No 23. marta līdz 29. martam LiepU norisināsies pasākums „Roku rokā ar studentu”, kuram izstādes „Skola 2015” apmeklētāji varēs pieteikties izstādes laikā. Pasākumā studēt gribētājiem būs iespēja ēnot sev interesējošās LiepU studiju programmas studentu, piedaloties studenta lekcijās, ārpusstudiju aktivitātēs un citās studentu ikdienas nodarbēs. Savukārt ikviens skolēns, kurš neplāno apmeklēt izstādi, pasākumam var pieteikties elektroniski līdz 16. martam, rakstot uz e-pastu: karlina.mikne@liepu.lv, norādot vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru, e-pastu, skolu un studiju programmu, kuras studentu vēlas ēnot.


Izstādes „Skola 2015” apmeklētāji ne tikai varēs iepazīties ar LiepU studiju piedāvājumu, bet arī piedalīties izlozē un laimēt 10 biļetes uz Liepājas teātra izrādēm „Paradīze”, „1984”, „Žanna”, „Zelta pods”, „Lielais Getsbijs”, 20 biļetes uz igauņu alternatīvās folkroka grupas „Ewert and the Two Dragons” uzstāšanos mūzikas klubā „Fontaine Palace” vai 10 ieejas kartes Liepājas Olimpiskā centra Basiens&SPA kompleksā.


Interesenti, kuriem nebūs iespēja apmeklēt izstādi, informatīvos materiālus par LiepU piedāvātajām studiju programmām varēs saņemt LiepU Sabiedrisko attiecību daļā, Lielajā ielā 14, 116. telpā, vai arī Informācijas dienās, kas notiks Liepājas Universitātē (Lielā iela 14) 11. aprīlī un 27. jūnijā plkst. 11.00.