Jaunumi:

Atpakaļ
-, 27.01.2015 00:00

Maģistranti un doktoranti aicināti piedalīties konkursā "ResearchSlam 2015"

Konkurss "ResearchSlam" tiek organizēts ceturto gadu un otro gadu tajā iespējams piedalīties maģistrantiem un doktorantiem no visām Latvijas augstskolām. Konkursantu galvenais uzdevums ir parādīt savu pētniecisko darbu viegli saprotamā, populārzinātniskā un aizraujošā veidā. 


Konkursa ietvaros norisināsies četras līdz sešas atlases. Katrā no atlasēm piedalīsies 4 - 6 dalībnieki. Dalībniekiem būs iespēja pieteikties dalībai kādā no 2 konkursa kategorijām – sociālās zinātņu un mākslas vai inženierzinātņu, dabaszinātņu  un medicīnas kategorijā.


Konkursa ietvaros bez organizatoru rīkotajām atlases kārtām tiek piedāvāta iespēja rīkot individuālo atlasi, kura tiek rīkota pēc augstskolas iniciatīvas savas un/vai reģiona tuvāko augstskolu studentiem, un tajā japiedalās 4-6 dalībniekiem. Šīm atlasēm jānorisinās laika posmā no 2015. gada 19. marta līdz 21. aprīlim.


Finālā dalībnieki cīnīsies par iespējām saņemt stipendijas (1.v. – EUR 1000, 2.v. – EUR 800 , 3.v. -  EUR 600, 4.-6.v - EUR 400). Finālā dalībnieku sniegumu vērtēs tikai žūrijas komisija. 


Plašāka informācija ŠEIT.