Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Timermane | Sabiedrisko attiecību daļa, 27.01.2015 00:00

Liepājas Universitāte Darmštatē tiek pārstāvēta „HOBIT 2015”

No 27. līdz 29. janvārim Liepājas Universitāti augstākās izglītības informācijas apmaiņas izstādē „HOBIT 2015” pārstāvēs Ārzemju sakaru daļas galvenais speciālists starptautiskās sadarbības jautājumos Patriks Morevs. Izstāde notiek Liepājas sadraudzības pilsētā Darmštatē, Vācijā.


„HOBIT 2015” ir platforma, kurā piedalās Darmštates un tās sadraudzības pilsētu dažādu uzņēmumu, augstskolu, koledžu pārstāvji, kā arī studenti, kuri vēlās iegūt informāciju par studiju un prakses iespējām. Tā ir lieliska iespēja iegūt jaunus kontaktus un nostiprināt attiecības ar jau esošiem partneriem.


P. Morevam būs iespēja sniegt trīs prezentācijas, kurās tiks prezentēta Liepājas Universitāte un studiju iespējas, tādējādi veicinot universitātes starptautisko atpazīstamību un piesaistītu ārzemju studentus.


Ir plānots arī noslēgt Erasmus+ sadarbības līgumu ar Darmštates Universitāti, kā arī izveidot kontaktus ar uzņēmumiem Vācijā, lai Liepājas Universitātes studenti Erasmus+ prakšu mobilitātes ietvaros varētu stažēties labākajos Vācijas uzņēmumos.