Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 29.10.2014 00:00

Gūstam pieredzi starptautiskās konferencēs

No starptautiskām konferencēm ir atgriezušies vairāki Liepājas Universitātes Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes mācībspēki.

Fakultātes dekāne Ilze Miķelsone piedalījās Eirāzijas multidisciplinārajā forumā, kas notika Grigola Robakidzes Universitātē Tbilisi (Gruzija) un uzstājās izglītības sekcijā ar referātu „Profesionālās identitātes izpratne skolotāja karjerā”.

Savukārt Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes prodekāne Linda Pavītola un asociētā profesore Dina Bethere atgriezušās no starptautiskas konferences „Izglītība un izglītības psiholoģija”, kas notika Kirēnijā (Kipra), kurā uzstājās ar priekšlasījumiem par speciālās izglītības kvalitāti.

Pedagoģijas doktore Dina Bethere uzsver: „Mēs ieguvām priekšstatu, kas ir aktuāls pētniecības jomā pedagoģijā, kāda ir izglītības kvalitāte speciālās izglītības iestādēs un iekļaujošajā vidē, kā arī sajutām interesi no citiem par speciālās izglītības skolotāju sagatavošanu pie mums.”

Nākošajā nedēļā Dina Bethere dosies uz Neubrandenburgas augstskolas Sociālā darba izglītības un audzināšanas fakultāti (Vācija), lai mēnesi aizvadītu, stažējoties par bērnu ar īpašām vajadzībām emocionālo labklājību iekļaujošā vidē.