Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 18.09.2014 00:00

Tiks rīkotas pirmkursnieku iesvētības ar tematiku „Iesaukts universitātē!”

1. oktobrī Liepājas Universitātes Studentu padome (LiepU SP) sadarbībā ar otro kursu studentiem organizē pirmkursnieku iesvētības jeb fukšus, kurām šogad izvēlēta armijas tematika ar saukli „Iesaukts universitātē!”.


Plkst. 10:00 pirmkursnieki aicināti pulcēties pie LiepU galvenās ēkas Lielajā ielā 14, lai stātos ierindā, dalītos komandās un pēc tam izietu sagatavotos kontrolpunktus. Pēc pasākuma visi varēs sasildīties ar siltu tēju un zupu.


Vakarā klubā „EGO”, Lielajā ielā 7, notiks iesvētību ballīte, kurā studentus sagaida dažādi pārsteigumi, kā arī dejas Dj Ziggy mūzikas pavadījumā. Ieeja klubā no plkst. 21:00.


Tā kā iesvētības tiks rīkotas militārā stilā, pirmā kursa studenti aicināti ņemt vērā tematiku un ģērbties tai atbilstoši.


1. oktobrī sākot no plkst. 10:00 visi pirmā kursa studenti ir atbrīvoti no lekcijām, taču lekcijas plkst. 8:00 ir jāapmeklē.


Neskaidrību gadījumā studenti var vērsties pie Oļesjas Kordejonokas, sūtot e-pastu uz olesjakordejonoka@gmail.com vai zvanot 28 291 599.