Jaunumi:

Atpakaļ
-, 01.09.2014 00:00

Exigen Services Latvia izsludina ikgadējo stipendiju konkursu IT jomas studentiem

Informācijas tehnoloģiju uzņēmums Exigen Services Latvia sadarbībā ar Rīgas Tehniskās universitātes Attīstības fondu izsludina ikgadējo stipendiju konkursu informācijas tehnoloģiju (IT) jomas studentiem ar mērķi atbalstīt daudzsološākos topošos IT speciālistus un veicināt viņu profesionālo izaugsmi.


Konkursa kārtībā tiks piešķirtas sešas stipendijas 1500 EUR vērtībā, kas tiks izmaksātas pakāpeniski 10 mēnešu laikā no 2014.gada septembra līdz 2015.gada jūnijam. Stipendijas tiks piešķirtas motivētākajiem studentiem ar labākajām sekmēm iepriekšējā studiju periodā. Stipendiju konkursa pretendentu vērtēšanu veic pārstāvji no attiecīgās augstākās izglītības iestādes, RTU Attīstības fonda un Exigen Services Latvia.


Stipendiju konkursā var pieteikties Rīgas Tehniskās universitātes Datorzinātnes un informācijas tehnoloģiju fakultātes, Latvijas Universitātes Datorikas fakultātes, Latvijas Lauksaimniecības universitātes Informācijas tehnoloģiju fakultātes, Transporta un sakaru institūta Datorzinātņu un telekomunikāciju fakultātes, Liepājas Universitātes Dabas un inženierzinātņu fakultātes un Rēzeknes augstskolas Inženieru faklutātes IT studiju programmu bakalaura līmeņa 2. - 4. kursa studenti, kā arī maģistrantūras studenti ar labām un teicamām sekmēm.


Lai piedalītos stipendiju konkursā, pretendentiem līdz 14.septembrim plkst. 23:59 RTU Attīstības fonda mājas lapā jāaizpilda pieteikums un jāaugšupielādē sekmju izraksts no pēdējā studiju semestra ar aprēķinātu vidējo svērto atzīmi, CV un motivācijas vēstule stipendijas saņemšanai.


Plašāka informācija par stipendiju konkursu un nolikumsExigen Services Latvia mājaslapā, RTU Attīstības fonda un dalībaugstskolu mājas lapās.


Stipendijas piešķiršanas kārtība