Jaunumi:

Atpakaļ
-, 28.08.2014 00:00

Universitātes apkārtnē notiks Studentu padomes rīkota „Krēslas trase”

„Pirmkursnieku nedēļas” ietvaros 4. septembrī plkst. 19:00 Liepājas Universitātes Studentu padome (LiepU SP) organizē aktīvu un atraktīvu „Krēslas trasi”, lai ikviens students pārbaudītu savas prasmes dažādās jomās un labi pavadītu laiku, uzsākot jauno studiju gadu.


„Krēslas trasē” atnākušos sadalīs komandās, un būs desmit kontrolpunkti ar dažādiem uzdevumiem, kas visiem kopā jāpaveic. „Šis pasākums būs kaut kas nebijis, taču interesants. Trase nebūs pārāk sarežģīta, taču tajā būs arī daži tiešām āķīgi kontrolpunkti. Šī ir iespēja ikvienam nākt ar draugiem un lieliski pavadīt vakaru!” stāsta pasākuma organizatore Oļesja.


Pulcēšanās uz trasi – Lielajā ielā 14, pie LiepU. Pasākums notiks Liepājas centrā, universitātes galvenās ēkas apkārtnē, tāpēc studenti aicināti ģērbties ērti un laika apstākļiem atbilstoši. Pēc pasākuma varēs sasildīties ar zupu un pārrunāt piedzīvoto brīvā atmosfērā Studentu padomes telpās.


Plašāka informācija pie SP Kultūras virziena vadītājas Oļesjas Kordejonokas – tel. 28 291 599, e-pasts: olesjakordejonoka@gmail.com.