Jaunumi:

Atpakaļ
| Studentu padome, 27.08.2014 00:00

Studentu padome aicina apmeklēt „Pirmkursnieku nedēļas” pasākumus

Pirmajā studiju nedēļā, no 1. līdz 5. septembrim, Liepājas Universitātes Studentu padome (LiepU SP) rīko „Pirmkursnieku nedēļu”, lai palīdzētu jaunajiem studentiem iepazīties ar LiepU un iejusties tās vidē.


Nedēļa sāksies ar jau tradicionālo 1. septembra pasākumu „Atā, mammu!” klubā „Fontaine Palace” plkst. 21:00, kur brīvā gaisotnē jaunie studenti varēs iepazīties ar studiju biedriem, bet esošie studenti – atkal satikties pēc brīvlaika. Apmeklētājus sagaida dejas Dj Koko un Dj Ēzelīša mūzikas pavadījumā, dažādas spēles, atrakcijas un citi pārsteigumi. Pasākumu aicināti apmeklēt visi LiepU studenti, un ieeja tajā ir bez maksas.


Otrdien, 2. septembrī, plkst. 18:00 studenti aicināti apmeklēt ekskursiju pa LiepU ēkām divu SP dāmu pavadībā. Studentiem būs iespēja uzzināt, kādas fakultātes atrodas katrā no ēkām, kā tajās neapmaldīties un kā atrast īstās telpas un īstos cilvēkus, kad rodas tāda nepieciešamība. Pulcēšanās uz ekskursiju notiek Lielajā ielā 14, pirmajā stāvā, Studentu padomē (125. telpa). Pēc ekskursijas – kopīga pasēdēšana neformālā gaisotnē SP telpās.


Būs iespējams iepazīties arī ar LiepU struktūru, vadību un citām lietām, kuras būtu jāzina ikvienam studentam. Lekciju par universitāti ikviens interesents aicināts noklausīties 3. septembrī Lielajā ielā 14, Studentu padomē, 125. telpā, plkst 18:00. Pēc lekcijas – sarunas turpat, Studentu padomē.


Ceturtdien, 4. septembrī, plkst 19:00 plānota aktīvāka atpūta SP rīkotajā Krēslas trasē, lai pārbaudītu savas sportiskās un intelektuālās prasmes vairākos atšķirīgos uzdevumos. Pulcēšanās uz trasi – pie LiepU galvenās ēkas, Lielajā ielā 14.


Visas nedēļas pasākumi noslēgsies piektdien plkst. 13:30 ar pirmo SP sēdi, uz kuru aicināti ierasties visi interesenti.


Plašāka informācija par „Pirmkursnieku nedēļu” pie SP Kultūras virziena vadītājas Oļesjas Kordejonokas – tel. 28 291 599, e-pasts: olesjakordejonoka@gmail.com.