Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 25.08.2014 00:00

Liepājas Universitātes mācībspēki piedāvā lekcijas skolām

Sākoties jaunajam mācību gadam, Liepājas Universitātes mācībspēki piedāvā lekciju un sarunu tematus skolēniem, lai interesanti un izglītojoši stāstītu par lietām, kuras var interesēt dažāda vecuma skolēnus. Viesošanās skolās plānota, lai arī ieinteresētu vidusskolēnus par Liepājas Universitātes piedāvātajām studiju programmām.

Temati ir paredzēti visu vecumu audzēkņiem. Sadarbība starp universitāti un skolām ir jau sen, taču lekciju kopums mācību gada sākumā tiek piedāvāts pirmo reizi.

Katrs var atrast sev interesējošas lietas – no sarunām par tēmu „Viegli apgūstamas metodes ātrai rēķināšanai” un „Informācija par bīstamajām vielām mūsu sadzīvē un kā tās aizvietot” līdz ieskatam zinātniskās fantastikas vēsturē un personības identitātes jautājumiem. Skolotājiem atliek izvēlēties to, kas tuvāks skolēnu sirdij, un Liepājas Universitātes mācībspēku vieslekcijas būs katrā skolā. Tās lasīs augsti kvalificēti nozares speciālisti.

Vienoties par lekcijām var, sazinoties ar lektoru personīgi. Sīkāka informācija par lekciju tematiem un kontakti www.liepu.lv