Jaunumi:

Atpakaļ
-, 15.07.2014 00:00

TN „KURZEME” apskatāma izstāde „KRĀSAINĀ LIEPĀJA”

No 14. jūlija līdz vasaras beigām tirdzniecības nama „KURZEME” 3. stāvā apskatāma fotogrāfiju izstāde, kas tapusi sadarbībā ar Liepājas Universitātes Zinātnes un inovācijas parku.


Skolēnu konkurss „Foto kā glezna” ir Liepājas Universitātes Zinātnes un Inovāciju parka izstrādāts projekts, lai veicinātu skolēnu vēlmi ieraudzīt un saglabāt Liepājas pilsētas arhitektūru, tās vēsturi, kā arī lai uzlabotu Liepājas vispārizglītojošo vidi un attīstītu skolēnu fotografēšanas prasmes.


Konkurss norisinājās šī gada maijā un tajā piedalījās Liepājas vispārizglītojošo skolu skolēni no 1. līdz 12. klasei. Skolēni šajā laika posmā tika aicināti fotografēt gan Liepājas arhitektūru, tās kultūrvēsturisko mantojumu, gan pilsētas dabu. Kopumā konkursā piedalījās 15 Liepājas vispārizglītojošās skolas, tika iesniegtas 185 fotogrāfijas, no kurām tika izvēlētas 51 labākā. Vislielākā atsaucība tika izrādīta Liepājas vakara (maiņu) vidusskolā, kur kopumā iesniegtas 33 fotogrāfijas.


Labākās fotogrāfijas tika noteiktas publiskajā balsojumā vietnē www.fotokaglezna.lv. Pirmā foto gleznu (fotogrāfijas drukātas uz kanvas auduma) izstāde norisinājās Liepājas Olimpiskajā centrā, no 2. līdz 13. jūlijam izstāde bija vērojama T/c „Ostmala”, savukārt no 14. jūlija izstāde būs vērojama TN „Kurzeme”. 


Projekts tapis sadarbībā ar Liepājas Universitātes Zinātnes un Inovāciju parku, Liepājas Izglītības pārvaldi, Liepājas Olimpisko centru, T/c „Ostmala” un TN „Kurzeme”.

 

TN „Kurzeme” ir viens no lielākajiem Liepājas lielveikaliem, kurā atrodas tādi veikali kā piemēram, „NS King”, „Douglas”, „Narvesen”, „Sportland” u.c.


Informāciju sagatavoja:

Daira Kārkliņa

TN „KURZEME” reklāmas daļa

Tālr. +371 29194404;

 

marketings@rozulaukums.lv