Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Milberga | Sabiedrisko attiecību daļa, 24.04.2014 00:00

Noslēdzies LiepU Mūžizglītības nodaļas piedāvātais lekciju cikls „Mazā akadēmija”

Šodien, 24. aprīlī, Liepājas pirmsskolas izglītības iestādē „Saulīte”, Ganību ielā 122/128, notika Liepājas Universitātes Mūžizglītības nodaļas piedāvātā populārzinātniskā lekciju cikla „Mazā akadēmija” sezonas (2013./2014. studiju gada) noslēguma pasākums.


Aktīvākie „Mazās akadēmijas” apmeklētāji bija pedagogi no Liepājas pirmsskolas izglītības iestādes „Saulīte”, kuri noslēguma pasākumā saņēma apliecības par noklausīšanos, kā arī pateicību par aktīvu līdzdalību mūžizglītībā.


Laika periodā no 17. oktobra līdz 10. aprīlim kopumā notika 12 lekcijas, kuras apmeklēja 308 interesenti (par 39 vairāk nekā pagājušajā studiju gadā). Lekciju apmeklētāju skaita pieaugums liecina, ka „Mazās akadēmijas” lekcijas ir nepieciešamas un tās tiks organizētas arī nākamajā studiju gadā.


Apmeklētākās lekcijas šosezon bija „Dzīves krāsas” (Mg. sc.educ. Līga Petre – Gūtmane), „Muzikālā pārdzīvojuma loma cilvēka dzīvē un mūzikas terapijā” (Mg.muz., profesionālais maģistra grāds veselības aprūpē Mirdza Paipare) un „Pedagoga/sociālā pedagoga atbilstošā darbība bērniem ar mācību un uzvedības traucējumiem” (Dr.habil.paed. Daina Lieģeniece un Dr.paed., Mg.sc.educ. Rita Ukstiņa).


„Mazās akadēmijas” lekcija klausītājiem ir bez maksas.


Plašāka informācija: tālr. 63425477 (Anda Ļoļāne), e-pasts: anda.lolane@liepu.lv.