Jaunumi:

Atpakaļ
Kristīne Milberga | Sabiedrisko attiecību daļa, 22.04.2014 00:00

Valsts policija aicina apmeklēt fotoizstādi „Mūsu darbs – jūsu drošībai”

Līdz 18. maijam tirdzniecības nama „KURZEME” 1. stāvā apskatāma Valsts policijas ceļojošā fotoizstāde „Mūsu darbs – jūsu drošībai”, kurā ir arī aplūkojami Liepājas Universitātes studiju programmas „Fotomāksa” 1. kursa studenta Dāvida Biruļa darbi, kas Valsts policijas rīkotajā foto konkursā studentam nodrošināja trešo vietu.

 

Izstāde ir izveidota par godu Valsts policijas 95. gadadienai, kas tika svinēta 2013.gada 5.decembrī, un tās mērķis ir pastāstīt cilvēkiem par policijas darbu, liekot aizdomāties un novērtēt to caur dinamiskām, unikālām un aizraujošām fotogrāfijām. 


Kopumā izstādē aplūkojamas 19 fotogrāfijas, kuras veidojuši gan profesionāli fotogrāfi, gan paši policijas darbinieki. Fotogrāfijas attēlo policijas ikdienas darbu un ir uzņemtas brīžos, kad policijas darbinieki pilda savus pienākumus.


Fotoizstādē iekļauti arī attēli, kuri atzīti par labākajiem Valsts policijas organizētā fotokonkursā, kurā piedalīties varēja profesionāli fotogrāfi un fotomākslas studenti.


Žūrija, kuras sastāvā bija gan pazīstami fotogrāfi, gan policijas un sabiedrisko organizāciju pārstāvji, par labākajām atzina fotogrāfu Edija Pālena, Diānas Spiridovskas un Dāvida Biruļa uzņemtās fotogrāfijas. Šīs fotogrāfijas un citus konkursa labākos darbus, kā arī policijas darbinieku radītās fotogrāfijas ir iespējams apskatīt izstādē.


Valsts policija izsaka pateicību tirdzniecības namam „KURZEME” par atbalstu izstādes rīkošanā.

 

Vairāk par TN „Kurzemi” lasi draugiem.lv/tnkurzeme un twitter.com/TN_Kurzeme.


Informāciju sagatavoja:

Daira Kārkliņa

TN „KURZEME” reklāmas daļa

Tālr. +371 29194404;

 

marketings@rozulaukums.lv